Zafer Kalkınma Ajansı On Birinci Kalkınma Planı Vatandaş Anketi
05.02.2018 13:01

Kalkınma Bakanlığı öncülüğünde ülkemizin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyan ulusal kalkınma planı çalışmaları başlamıştır. Bu kapsamda, geniş katılımlı özel ihtisas komisyonları çalışmaları yapılmaktadır.
Aynı zamanda, toplumun tüm kesimlerinin plandan beklentileri ile katkılarını almak ve plana yansıtmak amacıyla bir anket çalışması düzenlenmiştir.
Bu anket vasıtasıyla sunacağınız katkılar planın önceliklerinin belirlenmesine ışık tutacaktır. Anket süresi yaklaşık 1-2 dakika olup vermiş olduğunuz cevaplar hiçbir kurum ya da kuruluşla paylaşılmayacaktır.
Anketin bulunduğuı internet bağlantısı 1-28 Şubat 2018 tarihleri arasında aktif olacak, bu süre zarfında vatandaşlarca internet üzerinden ankete katılım sağlanabilecektir.
Anket bağlantısı: http://kbanket.kalkinma.gov.tr/index.php/473257/lang-tr
Katkılarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.