11 MİLYON AĞAÇ, BUGÜN FİDAN YARIN NEFES
05.11.2019 10:07

11 MİLYON AĞAÇ, BUGÜN FİDAN YARIN NEFES

Teşekkürler Türkiye ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğinde 11 Kasım 2019’da 81 ilde 2023 noktada dikilecek 11 milyon fidanı kısa sürede sahiplendiniz.

Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak konusundaki bu heyecana karşılık fidan sahiplenme kampanyamıza devam ediyoruz. Sahipleneceğiniz veya bağışlayacağınız fidanları 11 Kasım sonrasında da toprakla buluşturmaya devam edeceğiz.

Haydi Türkiye bir gün değil, her gün geleceğe nefes olmaya…

Tarım ve Orman Bakanlığı