Laleli Mah Arsa Vasıflı Taşınmaz Satışı İhalesi
21.07.2015 15:44

Mülkiyeti Belediyemize ait Yunusemre İlçesi Laleli Mahallesi 3413 ada 7 parselde kayıtlı 12.429,25 m2 yüz ölçümü bulunan tam hisseli arsa vasıflı taşınmaz, 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 15.00'da Büyükşehir Belediye Encümeni huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile 43.586.000 TL Muhammen Satış Bedeli ile satılacaktır.

İhale ait satış şartnamesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Emlak Şube Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde görülebilir. İhaleye iştirak edecekler 1.000 TL karşılığında ihale dökümanlarını aynı adresten temin edebilir.