18.01.2017 10:33

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yangın ve acil durumlara daha hızlı müdahale edebilmek için Saruhanlı’da Merkez İtfaiye Amirliği’nin ardından, Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde itfaiye müfrezeleri oluşturdu. İtfaiyenin vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül," 7 gün 24 saat bölgenin hizmetinde olacak olan itfaiye müfrezeleri ihtiyaç anında olaylara daha hızlı müdahale edebilecek” ifadelerinde bulundu.

Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’da dört yeni noktada itfaiye müfrezesi oluşturdu.  İlçe merkezinde yer alan İtfaiye Amirliği’nin ardından Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde oluşturulan itfaiye müfrezelerinin vatandaşların hizmetine sunulduğu belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül,” ”Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlenen itfaiyemizin daha güçlü olabilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda il genelinde bir yandan yeni itfaiye müfrezelerini hizmete sunuyoruz. Bir yandan da modern araç ve ekipmanlarla olası afetlere daha hızlı müdahale etmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda Saruhanlı ilçemizde de olası afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirmek amacıyla 4 yeni noktada itfaiye müfrezesi oluşturduk. İlçemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah herhangi bir felaket olmaz ve bu noktalardan müdahalede bulunmayız” ifadelerinde bulundu.