Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.01.2017 10:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Karaoğlanlı Ortaokulu tarafından bakımları üstlenilen 1 anne ile 3 yavru köpeğin barınması için kulübe desteğinde bulundu. Anne ve 3 yavrusu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce temin edilen yeni evlerine yerleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Karaoğlanlı’da 14 yavrusundan sadece 3 yavrusu hayatta kalan anne köpeğe sahip çıktı. Karaoğlanlı Ortaokulu’nun bakımını üstlendiği anne ve 3 yavrusuna barınma desteği de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Manisa Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Elbirliler de sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve okul idarecilerine teşekkürlerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarına her zaman sahip çıktıklarını dile getiren Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Karaoğlanlı Ortaokulu idarecilerimiz 14 yavrusundan sadece 3 tanesi hayatta kalmayı başarabilen 1 anne köpeğin bakımını üstlenmişler. Bu noktada köpeklerin barınması için kulübeye ihtiyaç duyulmuş. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak biz de gelen talebi dikkate alarak kulübe desteğinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyulması halinde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu