Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.01.2017 16:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Yeşilyayla Mahallesi’nde başlattığı sondaj çalışmasıyla yaz aylarında yaşanabilecek su sıkıntılarının önüne geçiyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, yaz mevsiminde mahallelerde yetersiz su sorunları yaşanmaması için şimdiden önlem alıyor. MASKİ ekipleri, bu amaçla Kula ilçesine bağlı Yeşilyayla Mahallesi’ndeki sondaj çalışmalarına start verdi. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda sondaj kuyusuna ait delgi işleminde 102 metreye ulaşıldı. Ekipler suya ulaşmak için toplamda 200 metre derinliğinde bir kuyu oluşturacaklar. Delginin tamamlanmasının ardından sondajın borulama ve çakıllaması yapılarak, deneme pompasının montajı gerçekleştirilecek. Kuyunun kompresörle temizliği sonrasında ise daire başkanlığında görevli mühendisler tarafından suyun içilebilirlik kalitesinin ölçülmesi amacıyla numuneleri alınarak Halk Sağlığı Laboratuvarı’nda analize gönderilecek. MASKİ’nin mahallede açtığı yeni sondaj kuyusundan elde edilen suyun test sonuçlarının olumlu gelmesi durumunda ise mahallede özellikle yaz aylarında ortaya çıkabilecek su sıkıntısının önüne geçilecek.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu