Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.02.2017 10:51

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan ve daire personelleri Yunusemre ilçesinde muhtar ziyaretlerine devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan ve daire personelleri Yunusemre ilçesinde muhtar turlarına devam ediyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesinde Yayla Mahalle Muhtarı Erdoğan Turak, Otmanlar Mahalle Muhtarı Davut Çelik, Bağyolu Mahallesi Muhtarı Ferudun Yılmaz, Türkmen Mahallesi Muhtarı Mustafa Solmaz, Kışla Mahallesi Muhtarı Ahmet Muslu, İlyasçılar Muhtarı Erdoğan Kartal, Osmancalı Muhtarı Bekir Akdeniz, Recepli Muhtarı  Emin Bozbay, Demirci Muhtarı Cafer Gözen, Mollasüleymanlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Alan, Karayağcıhacılar Mahallesi Muhtarı Mehmet Gözlet'i ziyaret etti. Muhtarlar ile bir araya gelen Arslan, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu