Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.03.2017 15:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ve Akhisar ilçelerinde kurulacak deprem veri toplama istasyonu için KURUKAMO isimli firmayla protokol imzaladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentte sağlıklı ve sağlam yapıların yükselmesi ve mevcut yapılarında sağlamlaştırılması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında deprem ön kestirimi ile gelecekte olabilecek bir depreme ait belirtilerin disiplinli yaklaşımlar ve yöntemler ile belirlenmesi amacıyla veri toplama istasyonu kurulmasına yönelik protokol imzalandı. Salihli ve Akhisar ilçelerinde kurulacak olan veri toplama istasyonu için gerçekleşen protokole İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu ve KURUKAMO yöneticileri de katıldı.
Veri İstasyonu ile Depremin Kaynağından Kontrol Sağlanacak
İmzalanan protokolle ilgili bilgiler aktaran Köroğlu, “Ülkemizin tamamı deprem kuşağında olup yıllar içerisinde birçok yıkıcı depreme maruz kaldı. Biz de ülke olarak yıllar içerisinde depremlerden sonra edinilen bilgilerin ışığında ön kestirime dayalı bilimsel çalışmalar yapıldı. Şimdi bizde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde kentimizde deprem verisi toplama istasyonu kurulması yönünde bir protokol imzaladık. Bu protokol ile Salihli ve Akhisar ilçelerimizde kurulacak istasyonlarla tüm Manisa’da olası depremlere karşı oluşturulacak veriler ışığında sağlıklı ve sağlam binaların yapılması en az hasarın ve yaşam kaybının önüne geçilmesini hedefliyoruz. Bu istasyonun vereceği bilgiler sayesinde, depremi kaynağından itibaren kontrol etmeyi ve vatandaşlarımıza güvenli yaşam koşulları sağlamayı hedefliyoruz.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu