20.03.2017 11:18

Turgutlu ilçe mezarlığında, mezar taşları ve çeşmelerin mermer yapıları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, eylemi yapan kişi ya da kişileri kınadı.

Turgutlu ilçe mezarlığında, mezarlıklara yönelik olarak saldırı gerçekleşti. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından mezar taşları ve çeşmelerin mermer yapıları kırıldı. Ebediyete intikal eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar da, mezarlığa yönelik olarak yapılan bu saldırıyı üzgünlükle karşıladı. Mezarlıklar Daire Başkanlığı ekiplerince, ebedi istirahgahların şartlarını iyileştirmek için özveriyle çalışırken, bu tür çirkin girişimlerin kabul edilemez olduğu belirtildi.