21.04.2017 14:24

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Ahmetli ilçe turunda Dereköy, Dibekdere, Derici ve Gökkaya Mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde yapımı devam eden ve hayata geçirilen hizmetler hakkında istişarelerde bulunana Arslan, vatandaşların taleplerini de ilgili dairelere aktardı.

Mahalle mahalle Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü hizmetlerini yerinde inceleyen Muhtarlıklar Dairesi, Ahmetli’de vatandaşlarla bir araya geldi. Daire Başkanı Ersoy Arslan, Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı ile birlikte Dereköy Mahalle Muhtarı Oruç Karaaslan, Dibekdere Mahalle Muhtarı Kemal Eser, Gökkaya Mahalle Muhtarı Kadir Türker ve Derici Mahalle halkıyla buluştu.
Mahallelerin İhtiyaçları Gideriliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ aracılığıyla Dereköy’e kanalizasyon ve içme suyu hattı projesi, dere ıslahı, 7 adet menfez ve kilit parke taşı döşemesi yapıldı. Ayrıca sosyal faaliyetler için alanı bulunmayan mahalleye düğün alanı da kazandırıldı.  Dibekdere Mahallesinde dere ıslah çalışması devam ederken, kanalizasyon çalışmasına başlanılacağının müjdesi verildi. Derici’de kanalizasyon projesi tamamlandı ve kilit parke taşı döşemesi yapılıyor. Gökkaya Mahallesinde de kanalizasyon ve içme suyu hattı projeleri hazırlanıyor.
Projelerimiz Devam Edecek
Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün il genelinde vatandaşların ihtiyaç duyduğu projeleri hayata geçirdiğinin altını çizdi. Arslan, yapılan bu hizmetleri yerinde inceleyerek vatandaşların yanında olacaklarını söyledi.