21.04.2017 16:20

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ve Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan,  Çobanisa’da düzenlenen Kutlu Doğum hayrına katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını vatandaşlara ileten Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, hayrın kabul olması temennisinde bulundu.

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Çobanisa Mahallesi’nde hayır yemeği verildi. Kutlu Doğum hayrına, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Şehzadeler Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyeleri Hüseyin Köroğlu ve Hüseyin Alp, siyasi parti temsilcileri ile oda ve dernek temsilcileri katıldı. Dua okunması ile başlayan program, yemeğin ardından son buldu. Mahalle Muhtarı Şevki Koç tarafından karşılanan Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Daire Başkanı Ersoy Arlan, mahalle halkıyla da bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına yemeğe katıldıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, vatandaşlara Başkan Ergün’ün selamlarını iletti. Mahalle Muhtarı Şevki Koç da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve yemeğe katılım gösteren Büyükşehir Belediyesi ekibine teşekkürlerini iletti.