Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.04.2017 15:39

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karaveliler Mahallesi’nde yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Yeni sondajdan elde edilen içme suyunu depoya ulaştıracak bir kilometrelik terfi hattının döşeme çalışmalarına başladı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşmasıyla ilçe merkezleri ve mahallelerinde su yetersizliği yaşanmaması adına çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Karaveliler Mahallesi’nde yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldıracak çalışmalarına başladı. Mahallede açılan yeni sondajdan elde edilen içme suyunu depoya ulaştırmak için bir kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmalarına start verdi. MASKİ Genel Müdürlüğü, terfi hattı döşeme çalışmalarından sonra ’130 Mahalle Projesi’ kapsamında içme suyu şebeke ve kanalizasyon hattı döşeyerek mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldıracak.
“Çalışmalardan dolayı çok memnunuz”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Yunusemre ilçesine bağlı Karaveliler Mahallesi’ndeki bir kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmalarından çok memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Cavit Avcı, ”Mahallemizde şu an içme suları ile ilgili çalışma var. Yaklaşık 1-2 seneden beri yaz aylarında su sıkıntısı devam ediyordu. Sağ olsun Cengiz Başkanımız ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Bey bu konuda bizlere yardımcı oldular. Bu çalışmalar ile yeni sondajımızdan elde edilen içme suyumuza döşenen terfi hattı ile en kısa sürede kavuşacağız. Mahallem adına çok sevinçleyim. Manisa Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarından çok memnunuz” dedi.

                                                                             

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu