03.07.2012 17:38

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Başkan Ergün, Dernek Başkanı İsa Özdemir’in geleneksel olarak halka verdikleri iftar yemeği konusunda kendilerinden talep ettiği desteği imkanlar dahilinde vereceklerini söyledi.

Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Özdemir, eski başkan Ali Kocabıyık ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyelerinden belediye meclis üyesi Hüseyin Köroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz de hazır bulundu. Derneğin yeni başkanı Özdemir, kendilerini kabul ettiği için Başkan Ergün’e teşekkür ederek, yaklaşan Ramazan Ayı’na ilişkin taleplerini dile getirdi. Geleneksel olarak ay boyunca halka iftar yemeği verdiklerini söyleyen Özdemir, ‘Vatandaşımıza iftar yemeği vererek her akşam güzel bir paylaşım yaşıyoruz. Dualar ve ilahilerle iftar sonrası halkımızı bir araya getiriyoruz. Bu yaz da Allah’ın izniyle güzel bir Ramazan Ayı geçireceğiz. Belediyemizden her yıl olduğu gibi derneğimizin olduğu sokağı bize tahsis etmesini, bu iftar yemeklerinin düzenlenmesinde kısa bir süre için bize destek olmasını rica ediyoruz’

İftar Çadırları Okul Bahçelerine Taşınacak

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ramazan Ayı boyunca kendilerine imkanlar dahilinde gerekli desteği verebileceklerini dile getiren Başkan Ergün, ayrıca bu yıl iftar çadırlarını kaldırıp, okul bahçelerinde iftar yemeği verileceğini söyledi. Başkan Ergün yeni uygulamaya ilişkin olarak ‘Milli Eğitim Müdürlüğü’nün oluruyla Manisa Belediyesi olarak hayırseverler işbirliğiyle kurduğumuz iftar çadırlarını bu yıl okul bahçelerine taşıyacağız. Umarım hayırlı bir Ramazan Ayı geçireceğiz’ dedi.