23.06.2017 17:29

Kırkağaç ilçesinde görev yapan 9 mahalle muhtarı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’nın makamına konuk oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ve hizmetleri hakkında da bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kırkağaç Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Erdem Ekin, Alifakı Mahalle Muhtarı Burhanettin Top, Kuyucak Mahalle Muhtarı Mevlüt Demirci, Karakurt Mahalle Muhtarı İdris Kat, Bademli Mahalle Muhtarı Mustafa Köken, Gökçukur Mahalle Muhtarı Ramazan Gökçe, Söğütalan Mahalle Muhtarı Süleyman Şahsi, Çobanlar Mahalle Muhtarı Bahtiyar Tosun, Gebeler Mahalle Muhtarı Beytullah Çelikkaya’yı makamında konuk etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve Kırkağaç MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz da yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya,mahalle muhtarlarını Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi.Ziyarette Yalçınkaya, mahalle muhtarlarının taleplerini de dinledi.