Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.07.2017 12:36

MANİSA 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı görevinden EDOK Komutanlığı’na atanan Albay Şefik Güvenç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e veda ziyaretinde bulundu.

EDOK Komutanlığı’na atanan Albay Şefik Güvenç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e veda ziyareti gerçekleştirdi. Görev süresi boyunca işbirliği içerisinde çalıştığı Başkan Ergün’e teşekkür eden Albay Şefik Güvenç, “Göstermiş olduğunuz yakın destek, dostluk ve yanımızda her zaman olmanızdan dolayı şahsım ve Tugay Komutanlığı personelim adına şükranlarımı sunuyorum. Devlet memuriyetinde nöbet değişimi olduğunun farkındayız. Manisa bizim gönlümüzde ayrı bir yere sahip. Bundan sonraki süreçte Manisa’yı ve sizleri takip etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bulunduğumuz makamlar gelip geçici. Kültür ve sosyal işlerde, spor ve sanatta, sahada yanımızdaydınız. Ben de sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu