Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.07.2017 15:02

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Defterdarı Şenol Gezer’i makamında ağırladı. Coşkun, Manisa’nın refahı için tüm kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare içerisinde olduklarını söyledi.

Manisa Defterdarı Şenol Gezer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un makamına konuk oldu. Manisa Defterdarı Şenol Gezer, göreve başladığında kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Genel Müdür Coşkun’a iade-i ziyarette bulundu. Defterdar Gezer, MASKİ’nin hayata geçirdiği projelerle Manisa’nın kalkınması için önemli işlere imza attığını söyledi. 
“Büyük projelere imza atıyoruz”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, refah seviyesi yüksek bir Manisa için büyük projelere imza attıklarını vurgulayarak, “Altyapı hizmetleri, dere ıslahları, atıksu arıtma tesisleri ve içme suyu temini noktasında ilimiz genelinde önemli faaliyetler yürütüyoruz. Manisa’nın kalkınması için hayata geçirdiğimiz hizmetlerde diğer kurum ve kuruluşlarla sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Bu anlamda, nazik ziyareti sebebiyle Manisa Defterdarı Sayın Şenol Gezer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu