27.07.2017 14:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma’ya bağlı Dualar, Akçaavlu ve Kiraz Mahalleleri ile çevre mahallelerin ulaşımını sağladığı yolda asfalt çalışmalarına başlıyor. Yaklaşık 15 gün içerisinde başlanılacak olan çalışmalar nedeniyle Akçaavlu, Devlethan, Dualar ve Pirahmet Mahalle Muhtarları Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’ya ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarıyla yıllardır asfalt atılmayan yolları, asfaltla kaplamaya devam ediyor. Bu kapsamda daha önce stabilize malzemesi çekilen Soma’ya bağlı Dualar, Akçaavlu ve Kiraz Mahalleleri ile bölgede bulunan diğer mahallelerinde ulaşımını sağlayan yolda asfalt çalışmaları başlıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilecek çalışmalar öncesinde Soma Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Pirahmet Mahallesi Muhtaır Mehmet Gümüş, Akçaavlu Mahalle Muhtarı Osman Özen, Devlethan Mahalle Muhtarı Ömer Sokak ve Dualar Mahalle Muhtarı Osman Nuri Kahya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’ya ziyarette bulundu. Mahalle Muhtarları, gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya’da Dualar, Akçaavlu ve Kiraz Mahalleleri ile bölgede bulunan diğer mahallelerin ulaşımı sağladığı yolun stabilize malzemesinin daha önceden çekildiğini belirterek, “Yaklaşık 15 gün içerisinde de asfalt çalışmalarına başlanacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde, il genelinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.