Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.08.2017 13:14

Gün boyu Demirci’de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ilçede şantiyeyi de ziyaret ederek, personelle bir araya geldi. Demir, vatandaşların daha rahat ve güvenli yolculuk yapabilmesi için özveriyle çalışan personele teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Demirci’de ilçe şantiyesini ziyaret ederek, personelle bir araya geldi.  Demir’e, ziyaretinde Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli de eşlik etti. Demir, personelle tek tek tokalaşarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özveriyle çalışan personele teşekkür eden Demir, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli yolculuk yapabilmesi için tüm personelimiz özveriyle çalışıyor. Selendi’den Yunusemre’ye, Şehzadeler‘den Demirci’ye kadar tüm ilçelerimizde yol bakım çalışmalarımızı gerçekleştirerek, vatandaşlarımızı daha konforlu yollarla buluşturuyoruz. Bu hizmetlerin yapımında emek veren tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu