20.08.2017 13:25

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Selendi Tavak ve Turpçu mahallerinde bulunan tarımsal sulama tesislerinde bakım, onarım ve tamirat işleri yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Selendi ilçesi Tavak ve Turpçu mahallerinde bulunan tarımsal sulama tesislerinde gerekli olan bakım onarım ve tamirat işleri yapıldı. Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, çalışmaların sadece tarımsal sulama tesisi yapmak olmadığını belirterek, bu tesislerin bakım onarım, tamirat ve tadilat işlerinin daire başkanlığı ekipleri ve MASKİ ekipleri tarafından yapıldığını ve 15 adet tarımsal sulama tesisinin de Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde işletildiğini söyledi. Başkan Gençoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda yatırım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kırsal alanlara yaptığımız yatırımların devamı gelecektir. Çalışmalarımızın çitçilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.