Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.09.2017 14:35

Gölmarmara MHP İlçe Teşkilatı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek yapılan yatırımlardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara MHP İlçe Başkanı Şakir Can, ilçe başkan yardımcısı İsmail Namal ve teşkilat yönetimini makamında ağırladı. İlçe Başkanı Şakir Can ziyarette yaptığı konuşmasında, “Hiçbir ayrım yapmadan insanların kalbine kadar iniyorsunuz. Allah sizden razı olsun. MHP teşkilatı olarak biz de sizinle gurur duyuyoruz. Bizlerin de çalışmaları var, bunları dosya olarak hazırladık. Gölmarmara ile ilgili yaptıklarımız, yapacaklarımız ile dosyayı incelemenizi istiyoruz” diyerek hazırlanan dosyayı Başkan Ergün’e takdim etti.

“Yapılanma olarak iyi noktadayız”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yapılan hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Başkan Ergün, “Bulunduğumuz makamlar, koltuklar hepimiz için gelip geçici. Önemli olan vatandaşımızı nasıl mutlu ederiz, onlara hizmeti daha iyi nasıl sunabiliriz amacındayız. Verilen görev bunu gerektiriyor. Bizler de 17 ilçede büyükşehir konumuyla bin 80’e yakın eski mahalleye ulaşmaya çalışıyoruz. İlk defa kurulan bir büyükşehir, ilk defa kurulan, bir kalemi dahi olmayan MASKİ Genel Müdürlüğü. Bunlar geçtiğimiz süre içinde sahada bizleri üzdüyse de bugün geldiğimiz noktada yüzde yüz olmasa yüzde 95 diyeyim yüzde 5 her zaman bırakırım iyi noktadayız. Eksiğimiz mutlaka olacaktır, eksikler bitmez. Sihirbaz değiliz aynı anda her yeri değiştiremiyoruz. Geldiğimiz noktaya baktığımızda yapılanma olarak büyükşehir ve MASKİ olarak iyi bir noktaya geldik. Bu noktadan itibaren de artık hizmetlerimizi sahada birer birer yapmaya başlıyoruz. Sonuçta iyi yoldayız” dedi.

“40 yıllık çöp sorunu tarih oluyor”

Başkan Ergün, Manisa’nın sorunlarını kökünden çözdüklerini hatırlatarak, “Bizim için en güzel nokta hizmetlerimiz, Manisa’nın 40 senedir sorunu olan çöp sorunu kökünden hallediyoruz. Ayın 4’ünde MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla 110 milyona kazandırdığımız Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin açılışını hep birlikte yapacağız. Onun telaşı ve heyecanı var. İnşallah en güzel şekilde kendisini Manisa’da ağırlayacağız. Önemli olan her şey istişareden, paylaşmadan geçiyor” diye konuştu.

“Sizler bizim sahadaki sözcümüzsünüz”

Başkan Ergün, ilçe teşkilatlarının kendilerinin sahadaki sözcüleri olduklarına vurgu yaparak, “Sahada sizler bizim sözcümüzsünüz. Bizlerin yaptığı hizmetleri anlatacak olan sizlersiniz. Biz icraat makamındayız, sizlerde vatandaşlarla olan birebir ilişkilerdeki en uç noktasınız. Sizlere de iş düşüyor. Paylaşılamayan hiçbir şey yoktur. Önemli olan herkesin durduğu yeri iyi bilmesidir. Herkes görev alanını iyi bilirse, sen benim işime karışırsan, ben senin yönetimine karışırsam bu iş olmaz. Önemli olan herkesin kendi görevini yapmasıdır. Herkes kendi görevini yaptığı sürece birlik, bütünlük çok daha iyi noktaya gider. Kendimizi sahada daha iyi anlatabiliriz kanaatindeyim. Sıkıntılar hep olacaktır, yaşanacaktır, yaşanması gerekiyordur, çeşitli faktörleri vardır. Yanlış anlamalardandır, yüksek egolardan olabilir. Hoş karşılayacağız, herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışacağız. Bunlar da gelir geçer, kimse baki değil. Tekrar hoş geldiniz diyorum. Gölmamara’ya da üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da yapılacaktır. Ümit ediyorum kurtuluş günlerinde yaşanan coşku, insanların büyük özlemle beklediği o etkinlik kutlamalarının yenilerini Allah bize yaşatmayı nasip etsin inşallah diyorum”  dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ziyaretin sonunda, Gölmarmara ilçe teşkilatının hediyelerini kabul ederken, ilçe teşkilatına da birer h

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu