Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.09.2017 14:22

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün girişimleriyle hazırlanan ve dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat tarafından projesi çizilen, “Eski Garaj Yeni Proje”nin ihalesi gerçekleşti. İhale, şeffaf belediyecilik anlayışıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Web TV’den canlı olarak yayınlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski garaj olarak bilinen alana yapılacak olan, içerisinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Kent Müzesi, bin tezgahlık pazaryeri, bin 500 kişilik salon, sinema salonu, kütüphane, kültür merkezi ve gençlik merkezini barındıran ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin ihalesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir’in başkanlık ettiği ihaleye 22 firma teklif verdi. İhale, şeffaf belediyecilik anlayışıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Web TV’den canlı yayınlandı.

22 Firma Teklif Verdi

İhale ile ilgili konuşan Başkan Fevzi Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesini yaptıklarını belirterek, “Yapılacak iş hizmet binasının yapımı ve çevre düzenlemesinin ötesinde Manisa’mıza yakışır sosyal yaşam alanları, kapalı pazaryeri, kapalı otoparkların olduğu komplike bir tesis olacak. İnşallah Manisa’mıza yakışır bir tesis yapacağız. Bu ihalemizde 54 firma EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden dosya satın almış olup ihale saati olan 10.00’a kadar 22 firma dosya vermiştir” dedi.

İhale Canlı Yayında Gerçekleşti

İhalenin başlamasıyla birlikte alınan tekliflerin ardından ihale komisyonu teklif dosyalarını inceledi.  Canlı yayın eşliğinde yapılan ihalede dosyalar açılarak tek tek katılımcı firma temsilcilerine okunarak bilgilendirme yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapılan ihalenin Manisa’ya ve katılımcılara hayırlı olması dileğinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu