22.09.2017 16:02

Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle bu yıl 2’nci kez organize edilen Yuntdağ Cup 2’nin final haftası bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Turnuvanın final haftası öncesi vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sosyal medya üzerinden teşekkür mesajları gönderiyor. Yuntdağ Cup 2 Komisyon Başkanı Erol Nurbaş’da ‘Süngüllü Objektif Spor’un’ sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı mesajla Başkan Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yuntdağ bölgesinde bu yıl 2’nci kez düzenlenen Yuntdağ Cup 2’ye desteğiyle damga vurdu. Yuntdağ bölgesinde bulunan 16 mahalle takımı ve yaklaşık 300 sporcunun katıldığı organizasyonun final haftası bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Organizasyona sağladığı destek nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de teşekkür mesajları geliyor. Yuntdağ Cup 2 Komisyon Başkanı Erol Nurbaş da ‘Süngüllü Objektif Spor’un’ sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Ergün’e teşekkürlerini iletti. Nurbaş yazdığı mesajda “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanım. Temmuz ayında Yuntdağ bölgesinin bu güne kadar düzenlenen en büyük futbol organizasyonunun 2. Turnuvası Yuntdağ Cup 2’yi (Yunt dag Cup 1’i Ocak ayında düzenlemiştik) düzenlemek üzere Komisyon Üyelerimizle birlikte bu organizasyona gönül veren birçok arkadaşımızla defalarca toplanıp programımızı gerçekleştirdik. 13 Ağustos tarihinde 16 Yuntdağ köy takımının katılımıyla Manisa Büyükşehir Belediye Hüsnü Çelik Spor Tesislerinde turnuvamıza başladık. Toplamda 16 takım ve 300 den fazla futbolcunun yarıştığı ve yüzlerce belki binlerce Yuntdağlının takip ettiği, dostluk, barış ve centilmenliğin ön plana çıktığı bu güzel organizasyonun final haftasına geldik. Bu güne kadar desteğinizi hep yanımızda hissettik. Yuntdağ’a ve Yuntdağ futboluna verdiğiniz destekten ve hizmetlerden dolayı komisyonum, 16 katılımcı köy ve tüm Yuntdağ bölgesi adına size teşekkür ediyorum” ifadelerine kullandı.