Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.09.2017 17:08

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Salihli ilçe Başkanı Mehmet Akın ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

MHP Salihli ilçe Başkanı Mehmet Akın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarete yönetim kurulu üyeleri Cafer Cicik, Mehmet Sarıoğlu, Halil Tüfek, Veli Aysu, Necdet Kemaneci, Aladdin Gülmez ve Yaşar Koçak da katıldı. Kendilerini kabul ettiği için Başkan Ergün’e teşekkür eden Mehmet Akın, “Salihli’ye hizmetlerinizi büyük bir ilgiyle takip ediyoruz. Özellikle Köprülü Kavşak Projesi Salihli için muazzam bir hizmet olacak. Vatandaş bu projeyi bekliyor. Sizlerin sayesinde Salihli’nin çehresi değişiyor” dedi.

“Salihli’ye hizmetlerimiz devam ediyor”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, imkanlar doğrultusunda, en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Ergün, “Salihli’ye Köprülü Kavşak Projemizi kazandıracağız, çalışmalar devam ediyor. Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesini de Salihli halkı bekliyordu. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik Merkezi, Salihli gençliğine güzel bir hizmet oldu. Çok daha güzel hizmetleri Salihli’ye kazandıracağız. Bizim tek amacımız var, vatandaşa hizmettir. Sizlerin de çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu