Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.10.2017 10:06

Manisa’nın il genelinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara hizmet veren olan Gıda Bankası, Gölmarmara’da 314 ihtiyaç sahibi haneye ulaşıyor ve dar gelirlinin yüzünü güldürüyor.

Dev yatırımlarla şehre değer katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerle de vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde hizmete sunulan Gıda Bankası’ndan, ihtiyaç sahibi 6 bin 823 aile faydalanıyor. Gölmarmara’da hizmet veren Gıda Bankası’ndan da ilçedeki 314 gerçek ihtiyaç sahibi aile hizmet alıyor. Dar gelirli vatandaşlar, kendilerine dağıtılan kartlarla Gıda Bankaları’ndan temizlik malzemesinden gıda malzemelerine kadar tüm market ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.
“Dar gelirli vatandaşımız yalnız değil”
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bizler Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın iyi gününde kötü gününde yanlarında olmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahipleri vatandaşlarımız asla yalnız değiller. Bu anlamda Gölmarmara ilçemizde 314 ihtiyaç sahibi aile kendilerine verilen kartlarla her türlü ihtiyaçlarını gizlilik içerisinde rencide edilmeden yapabiliyor” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu