Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.11.2017 11:07

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da düzenlenen YAPEX Fuarı’nda stant açarak, tarihi yapıları koruma, restorasyon ve renovasyon projelerini yurt içi ve yurt dışından fuara katılan davetlilere tanıttı. Fuarda Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından başarı belgesiyle de ödüllendirildi.

15-18 Kasım tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile düzenlenen ve alanında tek olma özelliği taşıyan YAPEX Fuarı, Antalya Expo Center’da kapılarını açtı. Kentteki kültürel mirası korumak için yoğun çaba sarf eden Manisa Büyükşehir Belediyesi de, tarihi ve kültürel miraslarımızı yeniden canlandırmak amacıyla hayata geçirdiği projelerle fuarda görücüye çıktı. Türkiye’de restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile düzenlenen tek fuar olan YAPEX’te, Manisa Büyükşehir Belediyesi de tarihe ışık tutan projeleriyle yer alıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı Tarihi, Sosyal ve Kültürel Projeler Şube Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından personeller, Manisa stantını gezen ziyaretçilere Büyükşehir Belediyesinin projelerini anlatıyor. YAPEX Fuarı’nda yapı, restorasyon ve tadilatları ile kültür mirasını oluşturan eski ve yakın dönem mimari eserlerin geleceğe aktarılması için çalışmalar yapan tüm yatırımcı, projeci ve üretici unsurlarda bir araya geliyor.
Manisa Büyükşehir’e Başarı Ödülü
Fuarda Manisa Büyükşehir Belediyesi, ödül de aldı. Tarihi Kentler Birliği tarafından fuar sürecinde düzenlenen restorasyon projelerini özendirme ve proje yarışmasında Manisa Büyükşehir Belediyesi, 143 katılımcı proje arasından başarı belgesi almaya hak kazandı. Başarı belgesini Manisa Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil aldı. Fuarla ilgi bilgi veren Açıkdil, “Manisa’mız genelinde birçok tarihi yapıyı gelecek kuşaklara taşımak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu anlamda restorasyon çalışmasını tamamlayarak gün yüzüne çıkardığımız tarihi yapılarımız ile restorasyon çalışmasına başlayacağımız bir çok projemizle YAPEX Fuarı’nda biz de yer alıyoruz” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin de yer aldığı YAPEX Fuarı, 18 Kasım tarihine kadar Antalya Expo Fuarı’nda ziyaretçilerini bekliyor.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu