Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.11.2017 17:10

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 2’nci Lig B Grubunun 3. Haftasında Edirne Belediye takımını konuk edecek. Yeşil Beyazlılar maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubu 3.Hafta karşılaşmasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Edirne Belediye takımını konuk edecek. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat: 15:00’de başlayacak. İlk 2 haftada Fethiye Belediye’yi evinde, Gemlik Basket’i de deplasmanda mağlup eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Edirne Belediye maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdüren yeşil beyazlıların Baş Antrenörü Ceyhun Cabadak, “İlk 2 haftanın sonunda sadece 3 takımın yenilgisiz yola devam etmesi grubun ne kadar sert ve rekabet ortamında geçeceğinin sinyallerini verdi. Edirne de yenilgisiz takımlardan birisi. Bizim amacımız iç sahada mağlubiyet almamak. Bu zorlu maçta Manisalı spor severlerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu