Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.11.2017 18:42

Maç ilk yarı: 

Maç 2. yarı: 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 2’nci Lig B Grubunun 3. haftasında Edirne Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Baştan sona kıran kırana geçen mücadelede kontrolü bırakmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçtan 84-67 galip ayrıldı.

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubu karşılaşmasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Edirne Belediyespor takımı karşı karşıya geldi. Manisa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ile çok sayıda basketbol sever izledi. Altyapı da yer alan yüzlerce sporcu da Büyükşehir’in dev adamlarını yalnız bırakmadı. Maçın ilk periyodunda, etkili olan taraf Manisa Büyükşehir Belediyespor oldu. Karşılıklı sayı mücadelesi ile geçen ilk periyodu Büyükşehir, 19-12 aldı. Maçın ikinci periyodunda daha hızlı oynamaya başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu periyodu da 40-31 önde kapattı. Üçüncü periyotta, Edirne Belediyespor takımının yaptığı hataları iyi değerlendiren yeşil beyazlılar, giderek aradaki sayı farkını açtı. Büyükşehir, bu periyodu 61-45’lik skorla aldı.  Maçın son periyodunda yeşil Beyazlılar skoru ve oyun sistemini dengede tuttu ve maçtan 84-67 galip ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor ligin 4.haftasında deplasmanda UPS takımı ile karşılaşacak.

Zorlu Bir Karşılaşmaydı

Maç boyunca kontrolü kaybetmediklerini belirten Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Zorlu bir karşılaşmaydı. Galip geldiğimiz için mutluyum. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı da tebrik ediyorum” dedi.

Maç: Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubu karşılaşması

Salon: Manisa Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Candemir Tabak, Samet Erdoğan, Ersel Büyükkara

Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker, Selahattin, Zafer, Melih, Çağıl, Haluk, Omay, Recai, Enis, Cihad, Orkun, Mustafa

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

Edirne Belediyespor: Kemal, Arın, Abdullah, Erhan, Uğur, Asım, Serhan, Melih, Erman, Eren, Berat, Arslan

Baş Antrenör: Mülki Karadeniz

1. Periyot: 19-12

2. Periyot: 40-31

3. Periyot: 61-45

4. Periyot: 84-67

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu