Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2017 14:55

22 Kasım Türkiye Diş Hekimliği Günü ve 18-24 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı olması dolayısıyla hem konuyla ilgili farkındalık yaratmak hem de evde bakım hizmetinden faydalanan vatandaşların muayenelerini gerçekleştirmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle bir çalışma gerçekleştirildi. Diş Hekimleri, evde bakım hizmeti alan vatandaşların muayenelerini yaptı ve ağız, diş sağlığı ile ilgili uyarılarda bulundu.

Sosyal belediyecilik çalışmaları ile vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplum yararına olan projelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün görevlendirdiği diş hekimleri ile birlikte evde bakım hizmeti alan evleri ziyaret etti. Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Füsun Mersinli, Diş Hekimleri Işın Berberoğlu ve Feryal Çetinkaya ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetlerinden faydalanan aileler ile bir araya gelen heyet, vatandaşların ağız ve diş sağlığı kontrollerini yaptı. Hem içinde bulunulan Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’na dikkat çekmek ve hem de konuyla ilgili toplumda farkındalık yaratmak amacıyla yapılan çalışma kapsamında vatandaşlar bilgilendirilerek, çeşitli uyarılarda bulunuldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu