Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2017 15:14

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir Matarlı Mahalle Muhtarı Mustafa Meşe’yi ziyaret etti. Mahalle muhtarı Meşe, mahallerinde yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları nedeniyle memnuniyetini dile getirerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Sık sık mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahalle muhtarlarının talep ve görüşlerini dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı ekipleri, Alaşehir Matarlı Mahalle Muhtarı Mustafa Meşe’yi ziyaret etti.  Bu kapsamda Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ve Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Akif Ceylan, Mahalle Muhtarı Mustafa Meşe ile birlikte mahallede yürütülen çalışmaları inceledi. Muhtar Meşe, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallerinin alt yapı ve üst yapısının yenilendiğini dile getirerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
“Çalışmaları inceliyor, talepleri dinliyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Manisa’nın 17 ilçesini karış karış gezerek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, “Demokrasimizin en önemli halkası olan mahalle muhtarlarımızın görüşlerini önemsiyoruz.  Bu anlamda mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını iletiyor, yürütülen çalışmalar hakkında görüşlerini alıyoruz. Matarlı Mahalle Muhtarımızı da ziyaret ederek muhtarımızın düşüncelerini dinledik” ifadelerinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu