Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2017 15:51

MASKİ Genel Müdürlüğü ile AFAD Manisa işbirliğinde gerçekleşen Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) Farkındalık ve Şüpheli Posta eğitimi tamamlanarak Manisa genelindeki 450 kamu personeline eğitim verildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, AFAD Manisa İl Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlediği Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) Farkındalık ve Şüpheli Posta eğitimini tamamladı. 3 gün süresince Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personelinin yanı sıra, il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli çalışanları da kapsayan eğitime 450 personel katıldı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü bünyesinde organize edilen eğitimde, KBRN tehdidinden korunmak adına alınabilecek bireysel önlemler ve olası saldırı durumlarında uygulanması gereken adımlar anlatıldı. 
“Düzenlenen eğitim sayesinde hiç bilmediğimiz şeyler öğrendik”
Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli Senem Helvacı, “Eğitim bizler için çok faydalı oldu. Sürekli duyduğumuz olaylarla karşı karşıya kaldığımızda bu zararlı maddelerden nasıl korunmamız gerektiği hakkında bilgi edindik. Örnekler görsel sunum ve videolar yardımıyla da desteklendi, güzel oldu. Öğrendiğim bu korunma yöntemlerini kendi ailemden başlayarak etrafımdaki insanlarla da paylaşmayı düşünüyorum” dedi.
Manisa Müftülüğü’nde görevli Mesut Uzun, “Verilen eğitimler insanları bilgilendirerek ufkunu açıyor. Küçük yaştaki çocuklar da bu konularda bilgilendirilirse bu eğitimlerin daha da faydalı olacağı kanısındayım. Bu sunum sayesinde hiç bilmediğimiz şeyler öğrendik. Çevremizi bilgilendirmemiz açısından da faydalı oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu