Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.12.2017 12:40

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişikliği sonrasında Koordinasyon Şube Müdürü Kemal İskifoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişikliği sonrasında Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürlüğü görevine atanan Kemal İskifoğlu’nu Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya makamında ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Yalçınkaya, İskifoğlu’na yeni görevinde başarı dileklerini iletirken, “Atandığınızdan bu yana biraz zaman geçti. Üzerinde birkaç görev birden var. Allah kolaylıklar versin. Turgutlu büyük bir ilçe. Çok fazla yatırımımızın olduğu, çok fazla işin olduğu personel sayısı olarak da çok fazla personelimizin olduğu bir ilçe. İnşallah muvaffak olursun, Allah hayırlı eylesin. İnsana dokunmak önemli, buradaki en büyük görevin bu koordinasyonu sağlamak. Sizler bizim ilçelerdeki insanlara ulaştığımız noktalarsınız çalışanlarımızla birlikte. Koordinasyon merkezlerimizde yürütülen çalışmalar bizler için çok önemli. Burada başarılı olacağına inanıyorum. Bu başarını da en kısa zamanda göreceğiz, birlik halinde devam edeceğiz. Turgutlu ilçe belediyesi kendi partimizin mensubu olduğu bir belediye. Bu anlamda buradaki diyaloglarımız da iyi inanıyorum ki kısa sürede daha başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Burada diyalog halinde olmak önemli. Senin üzerindeki diğer görev de oldukça önemli. Burası Çözüm Merkezi. Çözüm Merkezi’yle ilgili sorunlarımızı da seninle birlikte yürüttüğümüz için sorunlara vakıfsın. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de başarılı olacağına inanıyorum. Hayırlısı olsun” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu