Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.12.2017 14:10

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Salon Okçuluk Federasyonu Kupası, Samsun’da resmi antrenmanla start aldı. Bin 25 sporcunun katılım gösterdiği turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı okçuları da madalya için mücadele ediyor.

Samsun’da 14 Aralık tarihinde başlayan Salon Okçuluk Federasyonu Kupası 17 Aralık tarihinde sona erecek. Düzenlenen turnuvaya Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü de 8 sporcu ve 1 antrenör ile katılım sağladı. Katıldıkları turnuvalarda aldıkları derecelerle adlarından sıkça söz ettiren yeşil-beyazlı okçular hedeften şaşmayarak Manisa’ya dereceyle dönmeyi amaçlıyor. Judodan cimnastiğe, atıcılıktan basketbola kadar tüm branşlarda başarıyı hedeflediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kadayıfçılar, yeşil-beyazlı okçuların turnuvalarda Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek başarılar diledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu