15.12.2017 14:38

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi’ndeki Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisinde yer alan derede bir kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarını sürdürerek dereleri daha sağlıklı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı,  Yunusemre ilçesinde yer alan Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisindeki dereyi yabancı maddelerden arındırmak amacıyla bir kilometrelik temizlik çalışmasını noktaladı.
Çalışma sayesinde su taşkınları yaşanmayacak”
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Kenan Evren Sanayi Sitesi içeresindeki derenin temizlenmesinde dolayı memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Aziz Çetintaş, “Sanayi sitemizin içerisinde yer alan derede su taşkınları oluyordu. Sağ olsun MASKİ ekipleri çalışma başlattı. Deremiz temizlendi. Bu hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim” dedi.