Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.01.2018 10:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından temin edilen mevsimlik çiçekler, Turgutlu’da çeşitli okullarda öğrenim gören liseli öğrencilerin ellerinde özenle şehit mezarlarına dikildi. Şehit mezarlarında dua eden öğrenciler, bu önemli etkinliği düzenlemelerine yardımcı olan Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Turgutlu ilçesinde Cumhuriyet, Mehmet Altan, Şehit Sevda Güngör ve Turgutlu Anaokulu, Cahit Gönlü Bol Kız Meslek Lisesi, Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Suat Akıncı Kız İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, şehadet makamına ulaşan ilçe şehitlerinin mezarlarında çiçek dikimi gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından temin edilen mevsimlik çiçeklerin dikimini gerçekleştiren öğretmen ve öğrenciler; şehit mezarlarında dua etti. Konu hakkında bilgi veren Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, vatan savunmasında canını kaybederek şehadet makamına ulaşan şehitlerimizi, güzelliklerle yad etmek için çalışmaların sürdürüleceğini belitti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu