20.02.2018 12:20

Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde bu sezon altın yılını yaşayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 17 haftadır zirvede olmanın keyfi yaşanıyor. Sezona ilk üç hafta da 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile başladıktan sonra müthiş bir seri yakalayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, şimdi ilk yarıda üst üste aldığı 9 maçlık galibiyetler serisinin üzerine çıkmanın hesaplarını yapıyor.

TFF 3. Lig de mücadele veren temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde profesyonel arenadaki altın yılını yaşıyor. Sezona ilk üç hafta da aldığı 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Erzin maçıyla başlayan yükselişin ardından 7. hafta da zirvenin rengi Yeşil Beyaz olmuştu.
İlk 6 Haftada Kemerspor 2003, 4 Hafta Zirvede Kaldı
TFF 3. Lig 1. Grupta 1. hafta maçları sonrasında Kemerspor 2003, ilk haftanın lideri olmuştu. Ligin 2. haftasında ise liderlik koltuğu el değiştirmiş ve Ofspor, koltuğa oturmuştu. 3. haftada ise zirvede olan takım Çatalcaspor olmuştu. Ligin 4, 5 ve 6’ıncı haftalarında liderlik koltuğunu eline geçiren Antalya Kemerspor 2003, ilk 6 haftalık periyotta 4 hafta zirve koltuğunda oturmayı başarmıştı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor 17 haftadır Zirvede
Sezona tutuk başlayan ancak ligin dördüncü haftasında kendi sahasında konuk ettiği Erzin Belediyespor’u Emir Alagöz ve Ali Öztürk’ün golleriyle 2-0 mağlup ederek galibiyetler serisini başlatan temsilcimiz, 4. hafta da başlattığı galibiyetler serisinin ardından 7.  hafta da 14 puanla zirveye kurulmayı başardı.
Ligin 7. Haftasından Bu Yana Zirvede
Lig de 23 hafta geride kalırken, temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 7. haftasında oturduğu liderlik koltuğunu bir daha rakiplerine bırakmadı ve 7, 8, 9, 10,11, 12, 13,14,15,16, 17,18,19, 20, 21, 22 ve 23. hafta maçlarında zirvede yer olan takım olmayı başardı.
1.HAFTA LİDERİ: Kemerspor 2003
2. HAFTA LİDERİ: Ofspor