20.02.2018 13:48

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, yaşadığı şanssız sakatlığın ardından Trabzon’da katıldığı 38.  Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda 600 sporcu arasında Türkiye 2’cisi olmayı başararak pistlere muhteşem bir geri dönüş yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altın çocuğu şampiyon atlet Ahmet Bayram, geçtiğimiz günlerde yaşadığı şanssız sakatlığın ardından bir süre yarışmalardan uzak kalmıştı. Tedavi sürecinin ardından hafta sonunda Trabzon’da Şehit Eren Bülbül adına düzenlenen 38. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda koşan Ahmet Bayram, 600 sporcunun katıldığı maratonda 40- 44 yaş grubunda Türkiye 2’cisi olmayı başardı.
Altın Madalyayı 1 Dakika İle Kaçırdı
40-44 yaş grubunda 1 saat 15 dakikalık derecesiyle Türkiye 2’cisi olmayı başaran Ahmet Bayram, 1 dakika ile Türkiye Şampiyonluğunu kaçırdı. Yaşadığı şanssız sakatlığın ardından elde ettiği derecenin önemli olduğunu söyleyen şampiyon atlet, “ 1 dakika ile Türkiye Şampiyonluğunu kaçırdım.  Bana her konuda büyük destek veren ve her zaman sporcunun yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.
Aytaç, “ Ahmet Bayram’ın Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz”
Ahmet Bayram’ın başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyesi Gökmen Aytaç, “ Ahmet kardeşimiz kulübümüzün adını başarıyla duyurmaya devam ediyor. Yaşadığı şanssız sakatlığın ardından elde ettiği bu başarı çok önemli. Ahmet’in bundan sonrada Manisa’mızın ve kulübümüzün adını başarıyla duyuracağına inanıyoruz” diye konuştu.