Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.02.2018 10:07

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Salihli’ye kazandırdığı ve 670 öğrencinin faydalandığı MABEM, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Başkan Kayda, böylesi önemli bir eğitim yuvasını ilçelerine kazandıran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de açılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’ni (MABEM) ziyaret ederek, öğretmenlere kolaylıklar diledi. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte 670 öğrenciye hizmet veren MABEM’i ziyaret eden Başkan Kayda, MABEM Müdürü Ahmet Zühtü Özer’den bilgi alarak, öğretmenler ile sohbet etti. Vizyonu olmayan bir şehrin başarıyı yakalamasının mümkün olmadığını söyleyen Başkan Kayda, “Eğitim ve öğretim adına neler yapmamız gerektiğini ortaya koyduğumuzda birinci öncelik olarak fakülte kazandırdık. Adını da yapılan protokol ile kurtuluş günümüz olan 5 Eylül olarak belirledik. Büyükşehir ile entegre olmuş bir Salihli var. Büyükşehir’in eğitimdeki çabası eğitim merkezleri ile ortadadır. Buradaki sizin başarınız, bizim başarımız olacak, çocuklarımızın ve Salihli’nin başarısı olacak. Sizlere kolaylık ve başarı diliyorum, iyi ki bu ekibin içerisinde varsınız, iyi ki bizler de sizlerle çalışıyoruz. Bu anlamda bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu