Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.02.2018 11:29

İnsan vücudunda pankreas adlı salgı bezinin yeterli miktarda insülin hormonu üretmemesi ya da ürettiği insulin hormonunun etkili bir şekilde kullanılamaması durumunda gelişen ve ömür boyu süren bir hastalık olan diyabete dikkat çekmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde başlatılan ‘Sağlıklı Beslen, Hareket Et, Diyabeti Yen’ semineri, Ahmetli ilçesi ile devam etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilçelerde diyabeti anlatmak amacıyla hazırlanan ‘Sağlıklı Beslen, Hareket Et, Diyabeti Yen’ semineri, Ahmetli’de vatandaşlara anlatıldı. Şehit Hasan Yarış Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. İSG ve Diyabet Eğitim Hemşiresi Şenay Sever tarafından katılımcılara diyabetin nedenleri, belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu