Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.03.2018 15:13

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Yunusemre ilçesine bağlı Bostanlar-Çamlıca arasında bulunan ve çevre mahallelere de hizmet veren yolda gerçekleştirilen genişletme çalışmasını yerinde inceledi. Yaklaşık 1 haftalık çalışma sonrasında tamamlanacak olan yolda trafik güvenliği sağlanacak ve vatandaşlar yolu güvenli bir şekilde kullanabilecekler.

İl genelinde bulunan yolların iyileştirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Bostanlar ve Çamlıca Mahallelerini birbirine bağlayan yolda genişletme ve iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor. Çevre Mahallelerin de ulaşımlarını sağladığı grup yolunda yürütülen çalışmaları Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Daire Başkanı Fevzi Demir, “Özel idareden bize devrolan yollarda çalışmaları yaparken öncelikle yol genişletmesi, temelin iyileştirmesi çalışmalarını yaparak sonrasında asfalt atıyoruz. Bu bölgede Bostanlar ve Çamlıca arasındaki yol sadece iki mahalleyi ilgilendirmiyor. Grup yolu niteliğinde olan bir yolumuz. Arkadaşlarımız buranın gerekli incelemelerini yapmıştı. Buranın çok dar olduğu, trafik kazalarına sebebiyet verdiği tarafımızdan tespit edildi. Mahalle muhtarlarının da bu yönde bir talebi vardı. Dolayısıyla biz de Büyükşehir Belediyemizin Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan ekipleriyle yol da iyileştirme ve genişletme çalışması yapıyoruz. Yaklaşık 3 kilometrelik bir çalışma. Tamamlandıktan sonra da asfaltlanarak vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yolu kullanmalarını amaçlıyoruz. Yaklaşık 1 haftalık çalışma sonrasında buradaki işimizi bitirmeyi ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.
Çalışmalar Durmadan Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ağında 6 bin kilometreye yakın yol ağı bulunduğunu dile getiren Daire Başkanı Fevzi Demir, “Biz peyderpey kendi ekiplerimizle bunlara müdahale etmeye çalışıyoruz. Şu anda ekiplerimiz il genelinde 10 ayrı noktada bu tür iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Artık köy içleri olduğu gibi parke taşına, yollar da sıcak asfalta doğru dönüyor. Bağyolu-Muradiye arasında sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor. Hizmet durmadan devam ediyor. Vatandaşlarımız Güle güle, sağlıklı bir şekilde ve kazasız belasız kullansınlar.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu