Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.03.2018 15:33

MASKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşan yaz ayları öncesinde arızalardan kaynaklı su kesintilerini önlemek için 200 adet dalgıç pompa alımı gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde su sıkıntısı yaşanmaması adına çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, açılan içme suyu sondajlarında ve mekanik ömrünü tamamlayan dalgıç pompa yenileme çalışmaları kapsamında muhtelif tonajlarda (1.5 ton-110 ton kapasiteli) 200 adet dalgıç pompa alımını gerçekleştirdi. MASKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı teknik personeli pompaların alındığı firmada incelemelerde bulundu.
“Yaklaşan yaz ayları öncesi tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, yaklaşan yaz ayları öncesi vatandaşların arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşanmalarının önüne geçmek için çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde yaklaşan yaz aylarında yaşanabilecek su sıkıntılarının önüne geçmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut sondajların arızalarında, yeni açılan içme suyu sondajlarında ve acil durumlarda kullanılmak üzere muhtelif tonajlarda 200 adet dalgıç pompa alımını gerçekleştirdik. Teknik personelimiz dalgıç pompa alım ihalesini alan firmada incelemelerde bulunarak pompaların test işlemlerine ve imalatlarını yakından takip etti. İl genelindeki yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu