Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.04.2018 17:18

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Kuyucak Mahallesi’ne yeterli içme suyu sağlamak için sondaj çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yaz aylarındaki olası su yetersizliğini açtığı yeni sondajlar ile ortadan kaldırmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nca, Kırkağaç’ın Kuyucak Mahallesi’nde yaşanan su sıkıntısı sonrasında yeni sondaj için çalışmalara başlandı. Sondaj çalışması tamamlandığında, mahalleli daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak.
“MASKİ’nin hizmetleri bizleri ihya etti”
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından açılan yeni sondajın mahalle için çok gerekli ve yerinde bir çalışma olduğunu söyleyen Kuyucak Mahalle Muhtarı Mevlüt Demirci, “Mahallemizde uzun zamanadır su sıkıntısı yaşıyorduk. Suyumuz çok yetersizdi. MASKİ’ye yaptığımız müracaat değerlendirilerek hemen yeni sondaj açmak için çalışma başlatıldı. Mahallemiz yeni suyuna kavuşunca can bulacak. MASKİ sayesinde yeterli içme suyuna kavuşacağız. MASKİ’nin diğer hizmetlerinden olduğu gibi bu hizmeti de bizleri ihya etti. Mahalleli olarak çalışmalardan çok memnunuz. Emeği geçenlerin eline sağlık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, kendilerine çalışma hayatında başarılar dileriz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu