Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.04.2018 17:22

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Okçuluk Takımı, Manisa’da Türk okçuluğunu tanıtmak için harekete geçti. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Okçuluk Takımının 26-29 Nisan tarihleri arasında yapacağı okçuluk sporunu tanıtım günlerinde her yaş grubundan isteyen herkes ok atabilecek.

Mücadele verdiği tüm spor branşlarında başarıyla mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da okçuluk takımı da faaliyetlerine devam ediyor. Katıldığı yarışmalarda elde ettiği başarılarla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Okçuluk Takımının sporcuları Manisa’da okçuluk sporunu tanıtmak için 26-29 Nisan tarihleri arasında Kent Parkta oklarını atacak.
Her Yaş Grubundan İsteyen Herkes Ok Atacak
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Okçuluk Takımı antrenörlerinden  Hazel Dara, 26-29 Nisan tarihlerinde düzenleyecekleri etkinlikle ilgili olarak, “ Manisa Büyükşehir Belediye Spor Okçuluk Takımı olarak okçuluk sporunu tanıtmak ve sevdirmek istiyoruz. Kulübümüzün amacı ata sporumuza sahip çıkmak ve bu sporu yapmaya teşvik etmektir. Kent Parkta yapılacak olan etkinlikte sporcularımızda ok atacaklar. Üç gün boyunca 18.00 - 20.00 saatleri arasında yapacağımız etkinliğimize tüm Manisalıları davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu