16.05.2018 12:06

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Demircili ve Köprübaşılı üreticiler için zirai ilaç makinelerine rahat su alabilmeleri için 10 tonluk ve 20 tonluk depolar alınarak üreticilere teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üreticilerin gelirlerini arttırmaya yönelik yaptıkları çalışmalarına devam ediyor. Üreticilerin üretimlerini daha rahat ve kolay bir şekilde yapmaları, işlerini daha çabuk halletmeleri amacıyla Demirci ve Köprübaşı ilçesine su depoları alınarak üreticilere teslim edildi. Demirci ilçesi Gümele, Köprübaşı ilçesi Çavullar Mahallelerinde bulunan çiftçi vatandaşların ilaç makinalarına rahatça su alabilmeleri ve ürünlerine can suyu verebilmeleri amacıyla 10 tonluk ve 20 tonluk plastik depo alımı yapılarak Demirci ve Köprübaşı’nda bulunan üreticilere teslim edildi. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, tesisin çiftçi vatandaşlara hayırlı olmasını ve bereketli ürünler getirmesini dileyerek, yapılan çalışmaların devam edeceğini söyledi.