Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2018 12:13

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında yeniden yapılan Sarıgöl Mezbahasında incelemelerde bulundu.

Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce yeniden yapılan ve geçtiğimiz yıl Sarıgöl’ün hizmetine giren mezbahada incelemelerde bulundu. Daire Başkanı Talip Akbaş’a incelemeleri esnasında Sarıgöl Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçarslan da eşlik etti. Sarıgöl mezbahasında görevli personelden çalışmalar hakkında bilgiler alan Daire Başkanı Talip Akbaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü denetmenleri tarafından yapılan incelemelerin ardından geçtiğimiz yıl işletme onay belgesini aldıklarını ve ardından mezbahanın modern şartlarıyla Sarıgöl’ün hizmetine girdiğini söyledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu