16.05.2018 14:17

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Judo İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası İller arası Judo Turnuvası, Denizli’de yapıldı. Mücadele verdiği spor branşlarında  başarıdan başarıya koşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon judocuları Manisa’ya 14 madalya ile döndüler.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Judo İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası İller arası Judo Turnuvası’nda elde ettiği başarı ve kazandığı 14 madalya ile yine gururumuz oldu. Turnuvaya 11 ilden toplamda 308 sporcu katıldı. Müsabakalara Manisa’nın yanı sıra Denizli, İzmir, Eskişehir, Balıkesir, Aydın, Konya, Bilecik, Isparta, Muğla ve Burdur  illeri katılırken, kulüpler bazında ise Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Eskişehir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Burdur Belediyespor Kulübü, Bilecik Belediyespor Kulübü, Konya Selçuklu Belediyespor Kulübü, İzmir Olimpik Spor Kulübü, İzmir Engin Hayri Özmeriç Spor Kulübü, Aydın Spor Kulübü, Aydın İncirliova Halk Eğitim Sp. Kulübü, Isparta Yıldız Spor Kulübü, Isparta Bölge Spor Kulübü, Balıkesir İda Spor Kulübü, Muğla Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulüpleri mücadele verdiler.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Toplam 14 Madalya
Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası İller arası Judo Turnuvası katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları 4 altın, 3 gümüş, 7 bronz madalya kazanarak yine büyük bir başarıya imza attılar.
Turnuvada dereceye giren sporcularımız;
1.        Ümit ÇIRPAN                 34 kg             1.si