17.05.2018 11:45

Dev projeleri ile Salihli’ye altın çağını yaşatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Masal Ormanı Parkı’nın açılışı için hazırlıklara başladı. Gümüşçayı Rekreasyon Alanında, 38 bin metrekareyi kapsayan Masal Ormanı Parkı’nın 7’den 77’ye her yaştan vatandaşa hitap edeceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu önemli projede de sona yaklaşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli’de hayata geçirdiği Masal Ormanı Parkı’nın açılışı için gün saymaya başladı. Masal kahramanları, atlıkarınca, eğlence duvarı, her yaş grubuna ait oyun grupları, eğitsel materyaller, çocukların eğlenip öğrenebileceği masal etkinlik ve oyun alanları, çeşitli etkinlik alanları, gençler için adrenalin parkuru, teleferik, aileler için kafe, amfi ve seyir terasları yanı sıra çimlendirmesi, ağaçlandırılması, çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. Her yaştan bireyin eğlenerek, spor yapabileceği Salihli Masal Ormanı Parkı’nın en kısa zamanda hizmete açılacağını söyleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, parkın özellikle çocuklara, gençlere ve tüm Salihlililere hayırlı olmasını diledi.
Düşler Gerçeğe Dönüşüyor
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Gümüşçayı Rekreasyon Alanında hayata geçirdikleri Masal Ormanı Parkı’nın çocuklar için adeta harikalar diyarı gibi bir düş ortamını gerçeğe dönüştüreceğini belirterek, 7’den 77’ye her yaştan vatandaşa hitap eden projenin Salihli’ye ve Salihli halkına hayırlı olmasını temenni etti.