17.05.2018 13:42

Liderlik maçında Edirne Belediyesi Edirnespor’u Atatürk Spor Salonu’nda bozguna uğratan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları 23 tane 3’lük sayı denemesinin 15’ini potalara bırakarak sadece 3’lük atışlardan 45 sayı kazandı. Melih Sevda ise üçlük atışlarda 5’te 5 yaparak müthiş bir performans gösterdi ve takımına üçlük atışlarda 15 sayı kazandırdı.

Manisa Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı Edirne Belediyesi Edirnespor’u 96-57 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları attığı üçlük sayılarla rakibini farklı mağlup etmeyi başardı. Maça tutuk başlayan temsilcimiz 7-2 yenik duruma düştüğü andan itibaren rakip potada bulduğu üçlük sayılarla rakibini oyundan düşürdü. Yaptığı süper savunmayla da rakibini 60 sayının altında tutmaya başaran dev adamlarımız aldığı galibiyetle taraftarlarını yine sevince boğdu.
Üçlük Atışlardan 45 Sayı Buldu
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, Edirne Belediyesi Edirnespor maçında 23 kez üçlük atış denedi. Yeşil beyazlılar 23 atışın 15’inde potayı buldu ve 45 sayı kazandı. Melih Sevda, Çağıl Topbaş, Cihad Şahin, Recai Öztürk, Umut Çeçen ve Mustafa Ünlü üçlük atışlarda hedefi bulan isimler oldular.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Üçlük Atışlarda İstatistik
Melih Sevda:  5’te 5  (15 sayı)
Çağıl Topbaş: 2’de 1  (3 sayı)
Cihad Şahin: 7’de 3 ( 9 sayı)