Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2018 11:46

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Mehmet Arif Seyhun Kışlası’nda temel eğitimlerini tamamlayan 371. Kısa dönem 145 er ile 1998/2 tertip 4 bin 365 ikinci kademe er için yemin töreni düzenlendi.

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Mehmet Arif Seyhun Kışlası’nda temel eğitimlerini tamamlayan 371. Kısa dönem 145 er ile 1998/2 tertip ikinci kademe erler için yemin töreni düzenlendi. Törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 1'nci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli askeri erkan ile yemin eden askerlerin aileleri katıldı. Tugay Sancağının yerini almasının ardından törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Vatan İçin Omuz Omuza Yemin Ettiler   
Temel eğitimlerinin tamamlayan 371. Kısa dönem ile 1998/2 tertip ikinci kademe erler silah ve arkadaşlarını tutarak yemin etti. Törende daha sonra yaş kütüğüne plaket çakıldı. Ardından eğitim boyunca başarılı olan askerlere ve daha önceki yıllarda vatani görevlerini 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda yapmış Mehmetçik babalarına ödülleri takdim edildi. Ailelere ve erlere hediyelerini Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 1'nci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli takdim etti.
Askerler Aileleriyle Buluştu
Törende daha sonra günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere yaptı. Albay Dere, yemin eden tüm erlere yollarının ve bahtlarının açık olması temennisinde bulundu. 371. Kısa dönem ile 1998/2 tertip ikinci kademe erler için düzenlenen yemin töreni tören geçişi ile son bulurken, yemin eden askerler daha sonra aileleriyle buluştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu