Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2018 14:51

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bugün Cuma namazını Yunusemre ilçesindeki Merkez Efendi Camii’nde kıldı. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, ardından İtfaiye Dairesi Başkanlığı personelleriyle bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Merkez Efendi Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün’e MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve daire başkanları da eşlik etti. İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül tarafından karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, itfaiye erleriyle tek tek tokalaşarak iyi çalışmalar diledi. Başkan Ergün, ayrıca İtfaiye Dairesi personellerinin teçhizatlarının yenilenmesi hakkında da Daire Başkanı Ali Gül ile istişarelerde bulundu.   

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu