25.05.2018 15:22

Çeşitli spor branşlarında katıldığı tüm yarışmalarda madalya ve kupalara ambargo koyan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir başarıda yüzme branşında geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Yüzme Takımı, Manisa’da düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Milli Takım seçmelerinde 15 madalya ile en fazla madalya kazanan kulüp olmayı başarırken, Dilay Bilgili ise milli takım seçme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir başarıda yüzme branşından geldi. Manisa’da düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Milli Takım seçme il müsabakalarına toplam 9 sporcu ile katılan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Yüzme takımı 15 madalya ile en fazla madalya alan kulüp oldu. Milli Takım seçme barajlarını deneyen Manisa Büyükşehir Belediyesporlu Dilay Bilgili 50 m- 100 m- 200 m kurbağalama branşlarında kendi en iyi zamanlarını yaparak milli takım seçme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.